mulbregt@kva-advocaten.nl / 0642831276

Opleiding

Iris van Mulbregt studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Tijdens haar studie interesseerde zij zich in het bijzonder in het strafrechtelijk bewijsrecht.  In lijn met deze interesse heeft ze haar masterscriptie geschreven over de rechterlijke overtuiging.

Nevenactiviteiten tijdens studie

Gedurende haar studie was Iris van Mulbregt al gemotiveerd om mensen in juridische zin te helpen. Zo heeft zij vrijwilligerswerk verricht voor Vluchtelingenwerk Nederland, waarbij zij zich tot het uiterste inzette voor vluchtelingen bij hun juridische procedures.

Strafrecht is de grote passie van mr. Mulbregt. Al tijdens haar studie liep ze stage bij een advocatenkantoor met een strafrechtpraktijk.

Ook liep strafrechtadvocaat Van Mulbregt als griffier stage bij de strafsector van rechtbank Rotterdam.

Werkervaring als griffier

Na haar studie heeft Iris van Mulbregt een aantal jaar als griffier gewerkt bij de strafsector van de rechtbank Rotterdam. Hier wist ze het te brengen tot senior juridisch medewerker. Van Mulbregt heeft zich bij de strafkamer van de rechtbank bezig gehouden met de behandeling van veel verschillende strafzaken. Ook schreef ze veel vonnissen. Hierdoor is zij uitstekend in staat om de juridisch relevante punten uit een dossier te halen. De ervaring van Van Mulbregt maakt dat zij precies weet waar rechters op letten bij de beoordeling van strafzaken en hoe een advocaat de beste verdediging moet inrichten.

Per 1 juli 2021 is Iris van Mulbregt bij Knoester Van der Hut & Alberts advocaten in dienst getreden als strafrechtadvocaat. Samen met de andere strafpleiters van kantoor houdt Iris van Mulbregt zich bezig met complexe strafzaken in eerste aanleg en hoger beroep.

Contact Iris van Mulbregt

Email: mulbregt@kva-advocaten.nl

Mobiel: 0642831276